Hallen

I hallen finns det fem banor totalt. Fyra banor är dubbelbanor med en dedikerad centercourt. Det finns även en singelbana placerad till vänster om shoppen. Samtliga banor är WTP klassade med blå mondo krullgräs för bästa padelupplevelsen. Anläggningen är 1505 kvm och har 10 meter invändig takhöjd utan synliga takstolar. Belysningen på samtliga banor är takmonterade ljusarmaturer och dessa tänds och släcks 10 minuter innan och efter speltiden börjar. Det finns även allmän belysning i hallen som lyser upp allmänna ytor. Mellan samtliga banor finns nät monterat för att bollar som kickas ut eller på annat sätt hamnar utanför banan ej ska hamna på andra spelares banor.

Hallen
Omklädningsrum

Omklädningsrum

Hallen är utrustad med wc och dusch för dam och herr. Inne i omklädningsrummen finns det duschbås med sidoglas, omklädningsskåp med sittplats samt krokar för att hänga av sig handduk eller liknande. Samtliga toaletter har gott om utrymme och är handikappanpassade.

Loungeyta

Inne i hallen finns en biyta på närmare 100kvm som är utrustad med matbord, soffor, fotöljer samt cafébord. Här kan du sätta sig ned efter en match och prata lite padel samt utbyta tankar och ideér med övriga spelare.

Loungeyta
UÅ Padel AB

Tegelslagarvägen 46, Umeå 906 22

E-post

mailto@uapadel.se

Telefon

073-040 99 73

Öppettider

Alla dagar - Öppet dygnet runt

© 2024 UÅ Padel AB|Integritetspolicy