Partners

Partners

VÅRA SAMARBETSPARTNERS

Vi är stolta över att presentera våra samarbetspartners. Vill ditt företag också finnas med här? Tveka inte på att kontakta oss via info@uapadel.se.

Latitude 65

Latitude 65

Latitude 65 är ett norrländskt bolag med rötterna i Jörn. Företaget producerar funktionsdrycker med en stor variation av naturnära smaker från Norrland. På deras hemsida finner ni mer mer information om bolaget samt vilka produkter de erbjuder.

Sharp i Umeå

Sharp i Umeå

Sedan Sharp grundades 1912 har de utvecklat innovativa produkter; produkter i tiden och som varit originella och stått för nytänk. Ända sedan världens första mekaniska stiftpenna ”Ever-Sharp”, till de första LCD miniräknarna, den första kopiatorn och nu 8K-skärmar.

Legendary Gym

Legendary Gym

Legendary Gym är en maxad träningsanläggning med ett helhetstänk mitt i centrala Umeå för dig som ställer höga krav på såväl utrustning som miljön du tränar i. På deras hemsida finner ni mer mer information om gymmet samt vilka produkter de erbjuder.

Enjojj i Umeå

Enjojj i Umeå

Enjojj är ett nätverk av företag i landet där det lokala delägarskapet är grunden till framgången. Lokalt engagemang och kännedom om vad som fungerar på den specifika regionen skapar en närvarande leverantör samtidigt som vi kan lösa dina pausbehov över hela landet.

Bastard Burgers

Bastard Burgers

Bastard Burgers serverar streetfood med inspiration från New York och kvalitetskött från Norrland. Bastard Burgers är uppstickaren som etablerat 50 restauranger på fem år och som gillar att pusha gränserna lite. Dom gör saker på sitt eget sätt och alltid Like a Bastard™.

Buketten i Umeå

Buketten i Umeå

Buketten i Umeå finns både i City och på Mariedal. Butiken ägs och drivs av lokala förmågor som verkligen sätter prägeln av att förgylla denna stad med blommor av högsta kvalitét. Om du är ute efter service i varje led så är det hit du ska vända dig för att få det. Här jobbar bara stjärnor.

Laxen Specialnät

Laxen Specialnät

Laxen Specialnät är ett företag med rötterna i Umeå och grundades 1948! De har mycket lång erfarenhet och kunnande när det gäller fiskenät, nätslingor och telnar, slow-feeding hönät för hästar, idrottsnät som fotbollsnät, hockeynät och golfnät.

Northbike i Umeå

Northbike i Umeå

Hos Northbike hittar du motorcyklar, 4-hjulingar, snöskotrar, mopeder och vattenskotrar. De jobbar dagligen för att du ska få ett glatt bemötande och en snabb service. De har hjälpt tusentals med människor att hitta sina drömmar. Söker du kvalitet så ska du vända dig till Northbike.

UÅ Padel AB

Tegelslagarvägen 46, Umeå 906 22

E-post

info@uapadel.se

Telefon

073-040 99 73

Öppettider

Alla dagar - Öppet dygnet runt

Shoppen mån - fre - 10:00 - 19:00

Shoppen lör - sön - 11:00 - 15:00

© 2023 UÅ Padel AB|Integritetspolicy